Les rondom media
Hieronder vind je mijn presentatie over een les waarin media voorkomt. De links zullen in dit tabblad verschijnen, dus wanneer je terug wilt gaan, moet je even op het pijltje terug klikken. 

Reflectie
Ik heb de reacties van mijn medestudenten bekeken en kan concluderen dat men het een origineel en interessant onderwerp vond.
Ze vonden het goed dat ik deze werkvorm had uitgekozen, aangezien hij voor velen nieuw was. De opties in het slot van mijn les vonden ze een meerwaarde, omdat het per docent en klas kan verschillen wat ze willen doen in de slotfase. Eén student vond het goed dat ik de leerlingen zelf hun onderwerp liet kiezen. Zo sluit het altijd aan bij de leerling. Daarnaast vonden ze mijn PowerPoint verzorgd en duidelijk.

Ook werden er tips gegeven ter verbetering. Een medestudent vond de werkvorm tamelijk ingewikkeld. Er reageerden ook een aantal op het instructiefilmpje. Deze vonden ze wat saai. Daarnaast noemde iemand de inleiding wat minder prikkelend. Sommigen vonden het behoorlijk veel werk voor een leerkracht om dit alles te begeleiden.